A Hősemberképző készítői

BSi
Bóna Barnabás
bsi@hosember.hu

 

A Hősemberképző kitalálója, a program írója, rengeteg baromság és a szövegek zömének kiagyalója (Hozzám fordulj, ha valami kérdésed, vagy problémád lenne a Hősemberképzővel, vagy a hősöddel kapcsolatban!)
Zsoma
Bóna Zsombor
zsoma@hosember.hu

 

Elképesztően sok baromság kiagyalója (többször lefárasztotta az egész csapatot...), valamint hosszú, éjszakákba nyúló tesztelések elvégzője és persze mindennek kritizálója (ezt kivételesen bóknak szántam...) [Neki akkor írj, ha akarsz!]
Hannibal
Vibling Gergely
hannibal@hosember.hu
A rajzok és minden nemű grafika elkészítője (szenzációsak a grafikák, külön köszi, hogy elvállaltad), töméntelen baromságok kiagyalója (jóformán nem volt olyan nap, amikor ne hívott volna föl valami szenzációs hülyeség miatt...)
Segítőink
 
Oxigen
Antoci Móni
oxigen@hosember.hu
Lelkesen és lelkiismeretesen csinálja az On-Line supportot (Hosnyavalygó) és O a Kerekasztal legkedvesebb moderátora. Neki koszönheto, hogy a Hosnyavalygó átfutási ideje messze-messze a tervezett egy hét alatt van.
Mojzi
Moizes Gábor
mojzi@hosember.hu
A Hősnyavalygóra érkező kérelmek másik nagy pusztítója (nem egyszer volt már rá példa hogy egy délután alatt több mint száz kérelemre válaszolt, rengeteg hősnek segített.), ezen kívül a Kerekasztal jelenlegi moderátora. Problémáitok nála nem találnak süket fülekre.


A Hősemberképző készítése közben egyetlen állatnak sem kellett szenvednie.
A Hősemberképző kizárólag újrahasznosítható bitekből áll.
Mesterséges színezéket és tartósítószert nem tartalmaz. Minőségét korlátlan ideig megőrzi.
VIGYÁZAT! A függőség hamar kialakul!
(Az első Hősemberképző-elvonó megépítéséhez támogatókat keresünk.)

Még néhány szó...