Kerekasztal


[ Írni szeretnék a Kerekasztalba... ]

[ Archívum böngészése ]

[ << ] [ 9 ] [ 8 ] [ 7 ] [ 6 ] [ 5 ] < 4 > [ 3 ] [ 2 ] [ 1 ] [ >> ]

Kócostól (hősnév: Maryke2020. december 8., 06:10:52
Február 24-én van a hősemberem, Maryke szülinapja, 14 éves lesz. Most 13 éves.
Arra gondoltam, hogy majd aznap online bulizhatnak itt a hősemberek.

Addigra Maryme is 79 kg lesz.

Kócostól (hősnév: Maryke2020. december 8., 06:00:59
Ha megtanult olvasni, akkor lesz majd a vadászni küldés meg esőtámcos gombok alatt olyan gomb is, hogy küldök egy levelet valamyik hősnek.

Ha férjhez megy a hősembered, akkor olyan gomb is lesz, hogy küldök egy levelet a férjemnek.

Girlcat😺 (hősnév: Az igazi Girlcat2020. december 7., 22:12:28
Éppen olvasni
És akkor megjelenik egy lehetőség?
Gondolom..

Kócostól (hősnév: Rädda Barnen2020. december 7., 13:04:55
A Röfin meglepődtem.

Akkor tud írni a hősöd nás hősöknek, ha megtanult olvasni. Most mit tanul a hősöd?

Girlcat😺 (hősnév: Az igazi Girlcat2020. december 7., 09:17:37
Én gondoltam hogy a banán nyer❤❤❤

Amúgy hogy lehet levelet írni más hősöknek?

Kócostól (hősnév: Maryke2020. december 6., 19:31:35
Boldog Mikit!

Ki nyer az Álarcosban szerintetek?

Girlcat😺 (hősnév: Az igazi Girlcat2020. december 6., 13:14:52
Hali!
Ja ,igaz.😑

Boldog Mikit mindenkinek !😁🎅

Kócostól (hősnév: Rädda Barnen2020. december 5., 22:47:35
Girlcat, azt, hogy írtad, hogy részvéted, mert, hogy haláleset volt a családban.

Kócostól (hősnév: Rädda Barnen2020. december 5., 22:45:40
Micimackó elveszett mézének megkeresése
Elhatároztad, hogy megkeresed Micimackó elveszett mézét. Csomagoltál magadnak enni és innivalót és elindultán nagy utadra, hogy megtaláld azt a híres elveszett mézet... Már ötödik hete kerested és kérdezősködtél utána mindenfelé, mikor is találkoztál Milnével:
- Hát te ki vagy? - kérdezte
- Rädda Barnen. Azért jöttem, hogy megtaláljam Micimackó elveszett mézét!
- Tényleg? Érdekes.
- Bizony! Nem tud róla véletlenül valamit?
- Hát épp ez az érdekes az egészben.
- Mi?
- Hogy semmit sem tudok róla.
- Áá, nincs abban semmi különös. Eddig még senki sem tudott segíteni, pedig már magát Micimackót is megkérdeztem.
- Hm. Tényleg érdekes. És mit mondott?
- Azt hogy neki nincs is elveszett méze!
- Erre te?
- Természetesen nem hittem neki. Biztos van elveszett méze.
- Mégis, miből gondolod?
- Neki mindene van! Miért ne lenne elveszett méze?!
- Mert nincs!
- Miért olyan biztos ebben?
- Mert én írtam!
- Micsoda?
- Én írtam a Micimackót! Ha valaki, akkor én biztosan tudom, hogy van-e elveszett méze. És én tudom, hogy nincs. Azért köszönöm, hogy ennyi időt fordítottál rá, hogy megtaláld a nemlétező elveszett mézet.
- Szerintem Ön is csak elfelejtette. - mondod immár kevés meggyőződéssel.
- Az kizárt. Azért köszönök mindent! Viszlát!
- Viszlát. - mondod lelombozva. Szóval hiába tetted meg ezt a hosszú utat, hiába kérezősködtél mindenfelé. Mégiscsak jó volt a kezdeti megérzésed, hogy nincs is elveszett méz...

Girlcat😺 (hősnév: Az igazi Girlcat2020. december 5., 20:02:26

Az igazi Girlcat
Született: 2020. október 23.
(fehérbőrű, barna hajú, kék szemű nő)
Mai datum: 2020. december 5.
Előző látogatás: 2020. december 5. 19:55
Bölcsesség: 48
Súly: 51 kg
Banki egyenleg: 0 Buznyák
Majd 4 nap múlva lesz jóváírva a 4%-os kamat Az igazi Girlcat
Jókedv: Az igazi Girlcat jókedve(56)
Ital: Az igazi Girlcat ennyi itallal rendelkezik(11)
Élelem: Az igazi Girlcat ennyi élelemmel rendelkezik(1)


Szomorúfűz felvidítása
Egyszer jámboran sétálsz megszokott ösvényeden hazafelé és szidod az útépítőket, mert azok a hülye kövek veszettül szúrják a talpadat. De végül unalmadban -mint ilyenkor mindig- az útszéli fűszálakat kezded leltározni. éppen a kedvenc számú előtt, az ötszáznegyvenhétezerkilencszáztizenkettőnél tartasz és már magad elé képzeled az ötszáznegyvenhétezerkilencszáztizenharmadik szál gyönyörű zöld színét, akkor -de hogy miért pont ott, és miért pont akkor, gondoltad végig még évekkel később is- mintha a földből nőtt volna ki, egy fa rombolta le fűszálakkal szegélyezett ábrándjaidat. Ezzel túlnőtt minden határon. Most gondold el: a kedvenc fűszálad helyén egy fa állt; egy fa. Nem kettő, nem három, nem is egy tizenheted, hanem egy darab (méghozzá ez egy fűzfa volt - erre onnan jöttél rá, hogy olyan magas és olyan zöld volt, hogy nem láttad a tetejét). Mert én már hallottam olyat, hogy fűzfa liget, meg fűzfa erdő, meg fűzfa nyáj(?). De olyat, hogy egy fűzfa egyedül, csak úgy magában? Na -gondoltad- ha már egyszer ez idepofátlankodott, megnézed magadnak jobban. Rögtön föl is álltál, mert hason csúszva csak a fűszálakat érdemes számolni. És jól megnézted. Aztán pislogtál egy sort, és jobban megnézted. Így már láttad is. De még így is túl magasnak találtad, úgyhogy ez tényleg fűzfa kellett hogy legyen. Az ágai úgy lógtak le a rettentően tátongó pokolbeli szakadék feneketlen fertővel teli mélységébe, mint döglött denevér a magasfeszültségű vezetékről. Kevésbé költőien mondva úgy el volt kenődve, mint étcsoki a padlószőnyegben. Szóval lehetetlennek találtad kitakarítani a csokit(?!), ezért hoztál egy takarítógépet, de ettől sem lett vidámabb ez a buta fa. És ekkor beléd hasított a felismerés! Ááááááááá... ez fájt. De most már tudtad, ez nem akármilyen fűz, mert ez nem gyöngyöt fűz, hanem szomorút. Szóval szomorúfűz. Örült a fejed nagyon. Csakhogy ettől még letargikusabb állapotba került ez a fűz. Ezek már csak ilyenek: elkenődnek más boldogságán. Úgy látszik depressziós. És ha ez így van, akkor megtudhatod tőle a jövődet, elvégre a jós az jós. Nem kell feltétlenül tenyérjós, vagy madárjós, jó lesz a depresszi-jós is. Meg is kérted, hogy mondja el, mi vár rád a jövőben? De a hülyeségedtől megint lejjebb nőtt a szakadék felé. Úgy tűnik ezt a fát nem lehet megmenteni a zseniális Az igazi Girlcat-féle taktikákkal. Ez így mindjárt kimúlik, ha nem vidítod föl valahogy. Ennek a fele sem tréfa. Márpedig ha így van, akkor gyerünk! Rákezdtél kántálni, hogy:
- Felese... ó felese.... ó hogy jajde feleseeeeee...
eseeeee... veseeeee.... meseeeee... feeeeleseee... feleeese!
De nem nevetett! Sőt! Nőtt vagy 10 centit lefelé. Ez így nem megy! Hála(???) neked, már csak fél méter és a fűz öngyilkot követ el (a hülye! miért nem jogokat követel?). És ekkor eszedbe jut a megoldás, amire csak te lehetsz képes: odaállsz a szakadék szélére és mindenféle infantilis tréfát követsz el (olyanokat, mint a szellemileg visszamaradott kétéves és harminchétnapos bölcsödések). Szóval hibát hibára halmozol. De hát ez a lényeg! Miután eleget hibáztál, a nagy halomtól nem képes lenőni a fűz, szóval happy end. A fűzfa nagyon hálálkodott neked és kárpótlásul adott neked egy zacskó fűmagot, hogy ültesd el a helyett, amire ránőtt. Boldogan mentél haza... vacsi után elnassolgattad a magokat, desszertnek még a zacsit is letuszkoltad (aminek darabjait még napokkal később is bogarásztad a fogaid közül). Azóta akárhányszor a fűzfához érsz, vidáman fölpattansz az útról, végignézel a fán, és akkor mindig eszedbe jut: te egy zseni vagy! De milyen kár, hogy nem tudtad a fűszálat pótolni. Aztán visszahasalsz a kövekre, azaz ismét áttérsz fűszámláló üzemmódba és átszellemülten folytatod a leltározást: ötszáznegyvenhétezerkilemcszáztizennégy, ötszáznegyvenhétezerkilemcszáztizenöt, ötszáznegyvenhétezerkilemcszáztizenhat...
Irta: Zsoma <zsoma@hosember.hu>

Egyetlened szellemet akar idézni... veszélyes mulatság! Még 5 lecke van hátra.

Sajnos Az igazi Girlcat bunkóját ellopták, így hát amíg nem tud szerezni magának valohannan egy végleges bunkót, vadászni sem tud menni. Ha nem tudsz valahonnan hamarosan szerezni egy bunkót, kölcsönöznöd kell egy kincstárit, de ennek elég borsos ára van: egy Buznyák naponta! Ha kölcsönözni akarsz egyet, kattints a bunkókölcsönzésre.
A hősöd ma már volt a sámánnál tanulni. A következő leckét csak holnap tanulhatja meg (még a sámán se ér rá folyton a te hősöddel foglalkozni!)


Fogyókúrázni szeretnék napon keresztül!


Elhatároztam, dolgozni fogok napon keresztül!


Mutasd meg nekem újra tartozó szöveget!


Copyright © 1997-2004 Bóna (BSi) Barnabás Hosemberképzo Version 4.3.8
Minden jog fenntartva. All rights reserved.1

Girlcat😺 (hősnév: Fluffy pink unicorn2020. december 4., 14:57:21
Gábpr,nekem volt hogy 1 nap alatt feléledt,vagy csak 2. Nap,de nem sok idő
Kócostol amugy mit köszönsz?😀
Mindenesetre szívesen😉

Gábor (hősnév: Focus2020. december 3., 10:43:03
Sziasztok, kicsit túlzásba vittem a fogyókúrát. A feltámasztás mennyi időt szokott igénybevenni?

Kócostól (hősnév: Rädda Barnen2020. december 3., 04:48:04
Időgép építése
Egyik reggel roppant álmos vagy még ébredés után is, csak nehezen tudsz kikászálódni prémekből megvetett pihe-puha ágyikódból, de itt az új nap és neked bizony rengeteg dolgod van. Azon tűnődsz, hogy mégis miként tudnál tovább aludni, amikor is fenomenális goldolat pattan ki az agyadból: vissza kellene utazni az időben tegnap estére és akkor elölről kezdhetnéd a durmolást. Teljesen fellelkesülve azonnal neki is látsz a feladatnak. Gallyakat, állatbőröket, madártollakat, csontokat és köveket szedsz össze alkatrésznek és úgy tervezed, hogy az energiát majd egy mókuskerékben rohangáló kisegér szolgáltatja majd. Egész álló nap a nagyszerű szerkezeten dolgozol, sőt már az éjszaka nagy része is eltelik mire végre sikerül befejezni az időgépet. Hihetetlenül fáradt vagy, de nem bírod megállni, hogy azonnal ki ne próbáld művedet. Rányávogsz az egérre, aki azonnal futásnak ered. Számításaid szerint százszor kell körbefordulnia a mókuskeréknek, hogy felhalmozódjon a megfelelő energiamennyiség. Számolni kezdesz: 1, 2, 3, 4, 5... 84, 85, 86... úgy érzed nem bírod nyitva tartani a szemed... 95, 96, 97, 98, hhrrr, phuu, hhrrr... Hirtelen valami zajt hallasz... 99, 100! Fáradtan megrántod a kart és elindulsz mesébe illő utadon az időn keresztül...
- Hahó szomszéd! - kiált valaki a barlangod előtt.
Előmászol a szerkezetből és döbbenten veszed észre, hogy fényes nappal van. "Talán késő délutánig jutottam vissza az időben és nemsokára leszáll az est" - gondoltad reménykedve.
- Jó reggelt! Tegnap ki sem dugta az orrát a barlangjából, így gondoltam megnézem mit csinál.
Reggel?!! Ez nem lehet igaz! Hát ezért dolgoztál egész álló nap? Dühösen rugdalod szét a barlang talajába rajzolt terveket.
- Hát ez meg mi a nyolclábú szárnyascsiga? - kérdezi megrökönyödve a szomszéd.
- Időgép. De nem működik... - válaszolod teljesen lelombozódva, majd némi töprengés után hozzáteszed:
- Legalábbis az időben visszafelé nem, de előre remekül lehet vele utazni. Tegnapelőtt éjszaka ültem bele és ma reggel szálltam ki belőle...

Kócostól (hősnév: Rädda Barnen2020. december 3., 04:46:28
Észrevettétek, hogy, amikor beléptek a hősemberetekhez, hó van ott?

Kócostól (hősnév: Maryke2020. december 3., 04:45:13
Girlcat, nagyon szépen köszönöm!

Büdi Lili (hősnév: Büdi Lili2020. december 2., 17:39:24
Mosómesi, szia!

A Legényfogó lepény az finom.

Lesz majd olyan lecke amit tanulhat, a rendszer majd auomatikusan felajánlja a többi tanulnivaló mellett.

Mosómesi (hősnév: Sea summer sun2020. december 2., 15:19:01
Hello!
Mostanában mindenki eltűnt,Lili,Flávika 😕
De csak jönnek egyszer

"Én" szívesen leszek feleséged csak ezt nem tudom hogy kell meg kell tanulni lepényt sütni?

Taímás (hősnév: Tomboló Thomasz2020. november 29., 20:23:44
Sziasztok !Társat keresek.A játékba ha valaki szeretne lenni a társam:)

Girlcat😺 (hősnév: Az igazi Girlcat2020. november 29., 13:12:45
Hello!
Mostanában nem voltam olyan aktív,a gyakorin se
Hát nem is biztos hogy leszek
Majd a téli szünetben viszont megígérem hogy igen😀

Most lehet hog ezt kitörlik d azért leirtam

Büdi Lili (hősnév: Büdi Lili2020. november 26., 19:33:57
Hősemberes jóestét! Ki hogy van? Girlcat?

Emese (hősnév: Hatoko2020. november 24., 17:18:36
Sziasztok!

Miután három nővére (Aiyana, Szedna és Florecita) sikeresen férjhez ment, Hatoko elhatározta, hogy ő se akar vénlány maradni. Egész ízletes legényfogó lepényt tud sütni, és elég aktív. Nos, kedves hős urak, ki nyerné el ennek a galambocskának a kezét? (Hatoko japánul galambocskát jelent)

HÁH Admin (hősnév: Matabi2020. november 23., 22:47:03

**Örökbefogadók!

Ha kiszemelt Árvára történne az Örökbefogadás - gyorsabb ha a hahaz@freemail.hu címre is megírjátok! / vagy - matabi.hk@gmail.com /
Árva pontos neve, e-mail cím, igénylő neve!

Mert nem biztos, hogy belebotlok abba a kőtáblába ami erről íródik!

Remélem senki nem várja el, hogy naponta végig látogassam az összes Árvát! - a várt válasz miatt!

Büdi Lili (hősnév: Büdi Lili2020. november 23., 12:38:47
Hieroglifák megfejtése (gyk.: olvasás)
Hősöd végre valahára el tudja olvasni, amit írt! Na meg persze azt is, amit a többi hős ír n

Girlcat😺 (hősnév: Az igazi Girlcat2020. november 23., 12:37:49
Részvétem Kócostol!

:(

Nekem meg azt irta ki egyszer hogy minek próbálom a lehetetlent mikor lehetetlen :D

Kócostól (hősnév: Rädda Barnen2020. november 22., 00:08:46
Ellopták a bunkómat, de annyi kajám van, hogy inkább nem kölcsönzök bunkót.

Az egyik rokonom meghalt, úgyhogy most azért voltam inaktív.

Kócostól (hősnév: Rädda Barnen2020. november 20., 09:09:00

Sajnos nem sikerült megpróbálnod a lehetetlent Sajnos többször már nem próbálkozhatsz ezzel a küldetéssel.

Büdi Lili (hősnév: Büdi Lili2020. november 20., 09:07:03
Ékírás művészete
Hősöd most már meg tudja fejteni a hieroglifákat és ráadásul (hála híres mesterének) Ő is véshet bárkinek "levelet", azazhogy kőtáblát... azazhogy mégsem! Vésni már tud, de sajnos még nem tudja elolvasni, amit ír, úgyhogy nem ártana, ha olvasni is megtaníttatnád!

Girlcat😺 (hősnév: Az igazi Girlcat2020. november 19., 10:10:19
bejegyzés tartalma törölve
(m)

Büdi Lili (hősnév: Büdi Lili2020. november 17., 16:51:35
bejegyzés tartalma törölve
(m)

Büdi Lili (hősnév: Büdi Lili2020. november 17., 16:50:13
Holdnap megtanul írni a hősöm

Girlcat😺 (hősnév: Fluffy pink unicorn2020. november 17., 13:48:43
Üdv!

Mostanaban nem irtam
(Legalábbis ezen a héten nem)
Jól vagytok?

Tamás (hősnév: Tomboló Thomasz2020. november 16., 20:24:07
Sziazstok! Szép lány kersek a játékba társmnak.

Kócostól (hősnév: Maryke2020. november 15., 13:24:24
A 32 az a bölcsesség, minden nap eggyel több.

Neko280 (hősnév: Léna0052020. november 15., 11:59:46
Sziasztok, új vagyok!

Girlcat😺 (hősnév: Az igazi Girlcat2020. november 14., 08:37:05
Már 32 kiló vagyok
Amugy mennyi a max?
Mert hát gondolom 1 kilóig nem kell lemenni vagy hány kiló a normális egy hősnél?

Girlcat😺 (N/A) 2020. november 14., 08:34:01
Igen,kipróbáltam
Maryke(vagyis Kócostol) neked hogy van annyi kajád hogy tudsz adni nekem mi dig 3at?
Eddig akiktôl próbáltam azok nem tudtak,egyedül te :D

Büdi Lili (hősnév: Büdi Lili2020. november 13., 04:25:08
Girlcat, ilyenkor automatikusanfeljön az opció is, hogy bunkót megtanul faragni a hősöd.

Hát, hivatalosanmásoknak is faraghat bunkót, de nincs rá opció, hogy a te hősöd mádnak faragjon meg pénzt se lehet belőle szerezni, de nem is akkora baj, elvégre a Hősemberek imádnal faragni, nekik ez szórakozás és nem munka.

Én nem tanulok meg bunkót faragni, van pénzem, előbb írjon, olvasson, hogy tudjak levelezni.

***

A többire nem tudok reagálni, mert töröltek egy csomó választ.

Büdi Lili (hősnév: Büdi Lili2020. november 13., 04:17:42
Időgép építése
Egyik reggel roppant álmos vagy még ébredés után is, csak nehezen tudsz kikászálódni prémekből megvetett pihe-puha ágyikódból, de itt az új nap és neked bizony rengeteg dolgod van. Azon tűnődsz, hogy mégis miként tudnál tovább aludni, amikor is fenomenális goldolat pattan ki az agyadból: vissza kellene utazni az időben tegnap estére és akkor elölről kezdhetnéd a durmolást. Teljesen fellelkesülve azonnal neki is látsz a feladatnak. Gallyakat, állatbőröket, madártollakat, csontokat és köveket szedsz össze alkatrésznek és úgy tervezed, hogy az energiát majd egy mókuskerékben rohangáló kisegér szolgáltatja majd. Egész álló nap a nagyszerű szerkezeten dolgozol, sőt már az éjszaka nagy része is eltelik mire végre sikerül befejezni az időgépet. Hihetetlenül fáradt vagy, de nem bírod megállni, hogy azonnal ki ne próbáld művedet. Rányávogsz az egérre, aki azonnal futásnak ered. Számításaid szerint százszor kell körbefordulnia a mókuskeréknek, hogy felhalmozódjon a megfelelő energiamennyiség. Számolni kezdesz: 1, 2, 3, 4, 5... 84, 85, 86... úgy érzed nem bírod nyitva tartani a szemed... 95, 96, 97, 98, hhrrr, phuu, hhrrr... Hirtelen valami zajt hallasz... 99, 100! Fáradtan megrántod a kart és elindulsz mesébe illő utadon az időn keresztül...
- Hahó szomszéd! - kiált valaki a barlangod előtt.
Előmászol a szerkezetből és döbbenten veszed észre, hogy fényes nappal van. "Talán késő délutánig jutottam vissza az időben és nemsokára leszáll az est" - gondoltad reménykedve.
- Jó reggelt! Tegnap ki sem dugta az orrát a barlangjából, így gondoltam megnézem mit csinál.
Reggel?!! Ez nem lehet igaz! Hát ezért dolgoztál egész álló nap? Dühösen rugdalod szét a barlang talajába rajzolt terveket.
- Hát ez meg mi a nyolclábú szárnyascsiga? - kérdezi megrökönyödve a szomszéd.
- Időgép. De nem működik... - válaszolod teljesen lelombozódva, majd némi töprengés után hozzáteszed:
- Legalábbis az időben visszafelé nem, de előre remekül lehet vele utazni. Tegnapelőtt éjszaka ültem bele és ma reggel szálltam ki belőle...

Mosómesi (hősnév: Sea summer sun2020. november 12., 17:36:16

Űrkutatás
2. rész
Gratulálunk! Teljes a siker! Távcsöved az égboltra szegeződik, és most éppen az Orion csillagkép mellett nézel...

Girlcat😺 (hősnév: Az igazi Girlcat2020. november 12., 17:26:00
bejegyzés tartalma törölve
(m)

Girlcat😺 (hősnév: Az igazi Girlcat2020. november 12., 14:02:05
Oo ne már
Kirabolták a hősöm

Még olyat is lehet?

Girlcat😺 (hősnév: Az igazi Girlcat2020. november 12., 13:59:45
bejegyzés tartalma törölve
(m)

Büdi Lili (hősnév: Büdi Lili2020. november 12., 03:09:24
bejegyzés tartalma törölve
(m)

Büdi Lili (hősnév: Büdi Lili2020. november 12., 03:03:53
Girlcat, nekem meg a Hősöm csillagokat számolt. Itt a szövege a küldetésnek (ezt is a Hősemnerképző írta, nem én)

Csillagok megszámolása
Napok óta lesed az eget. Eddig föl se tűnt, de tele van kis, világító pontokkal. Amikor megkérdezted erről a Sámánt, ő szemedre hányta hogy milyen buta vagy.
Miután lemostad a szemedet elmondta, hogy ezek valójában nem pöttyök, hanem az a fény ami átszűrődik a Nagy Szitán, amit a szellemek borítanak a földre esténként.
Megköszönted az információkat majd magadban mormogva elsétáltál...
- Micsoda hülyeség, még hogy szita...
De a gondolat nem hagyott nyugodni, és úgy döntöttél ellenőrzöd a dolgot. Mivel egy szitára maximum öt lyuk fér (nyilván ennél többet a legfinomabb kőbaltával sem lehet rályukasztani, mert széttörik a tégla amiből a szita készül) ezért úgy döntöttél, hogy megszámolod a pontokat, és ha több, mint öt, akkor a Sámán megint túl sokat ivott az erjesztett Mammuttejből.
Kimentél hát a barlangod elé, és vártál... vártál... vártál... de persze nem történt semmi. Egy árva pötty sem volt az égen! Ilyen blamázst! A sikertelenség azonban nem vette el kedvedet és úgy döntöttél, hogy délután is megpróbálod a dolgot! De addig is elmentél egy kis déli szunyókálásra.
Eljött tehát a délután, és te óramű pontossággal felébredtél. Vagyis éjjel. Hiába, ezek az őskori órák nem valami megbízhatóak. A barlangodból álmosan kibotorkálsz, és megpróbálod megszámolni a pontokat az égen...
- Egy... na mi is jön... három... nem, nem az...
Miközben botorkálsz előre, és próbálod eldönteni az egy után jövő számot, nem veszed észre, hogy eléd ugrik egy hatalmas bazaltszikla... BANG! A fejed hatalmasat koppan a sziklán! Ekkor hirtelen felderül az arcod, mert sok sok sok kis fehér pont kezd el keringeni szemeid előtt!
- Egy, három, négy, kettő, HAT!
Boldogan számolod meg a szemed előtti valamint az égen levő csillagokat, amiket látsz, és egyértelműen eldöntötted: az éjjel nem attól van hogy egy nagy szita borul a világra, hiszen hat csillag van az égen! A Sámán megint nincs magánál, hogy ilyeneket mond!
Hiszen mindenki tudja, hogy a pöttyök az égen a szellemek által felköpködött tejbegríz- maradványok...

Girlcat😺 (hősnév: Az igazi Girlcat2020. november 11., 20:38:49
Láttam a holdfogyatkozást,rajöttem hogy csak este lehet megnéznk😄🌚

Titkos felhasználó (hősnév: Banán2020. november 11., 20:29:54
Igen ,feltámasztottam
1hét és feltámad

Kócostól (hősnév: Maryke2020. november 11., 19:18:04
Holnaputánra lesz 169, tehát már a 160-ba belép. Szépen halad a fogyókúra. Körülbelül márciusra már nádszálvékony lesz.

Kócostól (hősnév: Maryke2020. november 11., 19:14:03
Már 171 kg a, Maryke nevü, hősemberem.

Büdi Lili (hősnév: Büdi Lili2020. november 11., 19:12:02
Sajnos nem sikerült megszámolnod a csillagokat. Remélhetőleg legközelebb sikerrel jársz! Még 4 alkalommal próbálkozhatsz! Ha ennyi próbálkozás után sem sikerül, még mindig ott áll előtted a lehetőség, hogy segítséget kérhetsz a küldetés elvégzéséhez egy másik hőstől.

Kócostól (hősnév: Rädda Barnen2020. november 11., 09:17:56
Támaszd fel. A szöveg végén van ott egy feltámasztás gomb.

[ << ] [ 9 ] [ 8 ] [ 7 ] [ 6 ] [ 5 ] < 4 > [ 3 ] [ 2 ] [ 1 ] [ >> ]

 

Hősemberképző - Kerekasztal Version 4.2.8
Copyright © 1999-2002 Bóna (BSi) Barnabás
All rights reserved