Kerekasztal


[ Írni szeretnék a Kerekasztalba... ]

[ Archívum böngészése ]

[ << ] [ 8 ] [ 7 ] [ 6 ] [ 5 ] [ 4 ] < 3 > [ 2 ] [ 1 ] [ >> ]

Büdi Lili (hősnév: Büdi Lili2020. december 16., 06:33:55
A szerenád előtt az én hősöm pl megtanult
- írni
- olvasni
- bunkót faragni
- tüzetcsiholni
És utána megjelent a szerenádra az opció.

Kócostól (hősnév: Maryke2020. december 16., 06:30:48
Jó a vers vagyis dal. Nagyon szuper!!!

A hősemberek a házastársukkal korlátlanul levelezhetnek, nem csak egy levelet küldhetnek.

Bármikor adhatnak szerenádot vagy süthetnek lepényt.

Mosómesi (hősnév: Sea summer sun2020. december 15., 16:00:41
Ez jó😃
De lehet egy kérdésem?
A hősök bármikor látogathatják a férjüket meg bármikor süthetnek neki?

Girlcat😺 (hősnév: Az igazi Girlcat2020. december 15., 13:18:02
O szentég gazdag lettem :D
Na amugy ez milyen lett?:

Kis karacsony nagy karácsony
Gyakori változat:


Itt egy kérdés ott egy kérdés
Mindenhol is van egy kérdés
Fontosak vagy hülyeségek?
Nem tudjuk azt ez a lényeg

Rekorddöntés humor têma
15 k a rekordja
Megcsináljuk karácsonyra
Szép is lesz igy a karácsonyfa

A kérdező büszkélkedhet
Tv-t néz majd a sok gyerek
Nyárom vissza jövünk újra
De ragyogj most szépen karácsonyfa!

Vége lesz majd ennek is egyszer
Szomorúak leszünk végtelenszer
Ha 40 leszek akkor is visszatérek
A kérdésemhez visszanézek

Girlcat😺 (hősnév: Az igazi Girlcat2020. december 15., 09:57:07
Diablodc++ amugy neked a DC-s karaktertől El Diablo-tól jött a neved? :)

Girlcat😺 (hősnév: Az igazi Girlcat2020. december 14., 20:43:44
Huu képzeljétek ma vásárlás közben összefutottunk 5 ismerőssel is és anyukám 2 munkatársaival kimentünk egyszer csak odajön egy gyerek hogy adjunk enni neki aztán adtunk egy 200ast a munkatársa meg egy zoknit :(


Girlcat😺 (hősnév: Az igazi Girlcat2020. december 14., 14:01:25
Amugy a hősöknek lehet gyereke is vagy csak házasodni tudnak?

Diablo DC++ (hősnév: Diablo DC++2020. december 14., 06:37:18
Vakond ásása
Egyik nap arra ébredtél, hogy neked sürgősen kell egy vakond! A franc tudja, hogy minek, de kell! Ezt az egyet biztosan tudtad. Így hát nekiálltát törni a fejed... a harmadik koponyacsont-törés után felvilágosított az orvosod: a 'törd a fejed!' felszólítást képletesen kell érteni. Ezentúl képletesen törted a fejed. A képlet a következő volt: fogod a bunkód és lesújtasz! Egyszerű képlet. Ezért hát az ötödik törés után a doki már máshogyan fogalmazott: a 'törd a fejed!' azt jelenti, hogy gondolkodj! Hm. Ha eddig ezt tudtad volna, megkímélhetted volna magad néhány töréstől. Végül is nem gond. Gondolkozni úgyis nehezebb! Azért nekiveselkedtél. Arra jutottál, hogy a vakondokat ásni szokták! Nem rossz. Végül is csak egy ásó kell és már tied is a vakond! Másnap lesben álltál és vártad, hogy felbukkanjon a VAKOND. Mert ha felbukkan, még csak ásni sem kell. De nem jött. Így hát ástál. Látástól vakulásig. Azért addig nem, de jó sokat. Néhány heti munka és néhány száz köbméter föld megmozgatásának eredményeként boldog tulajdonosa lettél egy öt centis rózsaszín valaminek. A szomszéd szerint vakondcsemetének. Márpedig a szomszéd okos ember ám! A minap is csak rád nézett és már mondta is a diagnózist: - 'Már megint hülye vagy!' És igaza volt! Szóval ilyen okos a szomszéd, akkor pedig tudnia kell azt is, hogy ez egy vakondbébi. Így hát hazavitted és elhatároztad, hogy felneveled. Mivel a vakondok földben élnek, ezért hát a barlang előtt kerítettél el neki egy kis részt, sűrű kerítéssel. Csövi -így hívtad a vakondot- szépen cseperedett. Már azt számoltad, hogy milyen nagy pénzeket lehet majd keresni azzal, ha kiadod földmunkát végezni a felcseperedett Csövit. Ám egyik reggel nem találtad a lekerített részében. Helyette csak egy földkupac jelezte, hogy itt bizony vakond járt. Szomorúan indultál a keresésére, de sajnos sehol sem találtad, így hát letettél a későbbi vakondfogó vállalkozásaidról és nehéz szívvel lemondtál a milliókról, amiket gondolatban már megkerestél Csövivel, mint földmunkással... Ekkor te is ráébredtél arra, aminek megállapítása miatt a szomszédot olyan okosnak tartod: tényleg hülye vagy!

Büdi Lili (hősnév: Büdi Lili2020. december 14., 06:18:19
Hősöd elment a Sámánhoz, hogy elkérje tőle a legényfogó lepény receptjét. Igen ám, csakhogy a Sámán szerint "Nem eszik olyan forrón a kását!". Ennek a meglepő kijelentésnek a hatására Büdi Lili olyat tett, ami igazán nem túl gyakran esik meg vele: elkezdett gondolkodni. Igen ám, csakhogy mint általában most is ugyanarra jutott, nevén nevezve a gyereket: semmire. Ez szintén nem volt meglepő, így hát hősöd a legelragadóbb bamba ábrázatát magára öltve, gyönyörű szemeit édesen elkerekítve, pilláit lágyan megrebegtetve (majdnem legyőzve ezzel a gravitációt) megkrédezte a Sámántól, hogy: Miiii??? Így hát kedvenc Sámánunk egyetlenedet hellyel kínálva felajánlotta, hogy ezt a kérdést részletesen megbeszélik... Tehát hősödnek van még mit tanulnia a legényfogó lepények terén. Még 8 lecke van hátra.

Büdi Lili (hősnév: Büdi Lili2020. december 14., 06:17:11
Tűzcsiholás
Hősöd mostantól tud magának egy takaros kis tüzet rakni, amin, ha megsüti az ételeit, sokkal finomabbak lesznek. Ezentúl minden nap, amikor eszik, eggyel nő Büdi Lili jókedve.

Büdi Lili (hősnév: Büdi Lili2020. december 13., 22:20:58
Igen, az a Vörös Démon ott glitch lehet, mert pl amikor rákerestünk, kiírta, hogy halott, pedig nincsenek halott árvák a Hősemberképzőn. Szerintem 2 Vörös Démon lehet, de nem tudom hogyan.

Girlcat😺 (hősnév: Az igazi Girlcat2020. december 13., 15:02:59
Örökbe akartam fogadni Vörös Démont de nem engedi mert hogy nincs ilyen árva..
Pedig ott van a hősárvaházban

Mosómesi (hősnév: Sea summer sun2020. december 13., 14:51:44
Jó akkor fogyok még kicsit

Paige (hősnév: Paige2020. december 13., 14:15:08
Maximum 203 kg lehet, minimum azt hiszem 28 kg.

Büdi Lili (hősnév: Büdi Lili2020. december 13., 14:12:26

Hősöd még 1 napig fogyókúrázni fog.

Alkudozás az adószedővel
A mai napod is olyannak indul, mint a többi: röpke két-három órácska alatt sikerül nagynehezen meggyújtanod a tüzet a barlangban, ennek örömére inni akarsz egy pohár vizet, ám a bunkódat este -lustaságból- nem pakoltad el... gondolom mondanom se kell, hogy minden további nélkül átzuhansz a bunkódon... bele a pislákoló tűzbe. A tűznek se kellett több, rögtön belekap az ingedbe, te pedig élő fáklyaként rohansz néhány kört a barlangban, mire rájössz, hogy a kezedben ott van a vizespohár. Nosza, leöntöd magad a vízzel... persze véletlenül a tüzre is jut belőle... ezzel eléred, hogy a -már amúgy is viseltes- mellényed még viseltesebb legyen és a kis tüzed, amivel annyit szenvedtél, hamvába haljon. Ezután boldogan konstatálod, hogy ma már több, mint 5 percig tudtál folyékonyan káromkodni, a tegnapi 4 perc helyett. Ez már igen! Ki is dülleszted büszkén a melled... aztán gyorsan vissza is húzud, amikor látod, hogy szegény mellényed (f)oszlásnak indul. Már épp mennél megvarrni, amikor sötét árnyat pillantasz meg a barlang bejáratában. Ijedtedben összeborzongsz és gyorsan a bunkódhoz kapsz. Rájössz, hogy a fekete teremtmény nem lát téged (mivel a tüzed elaludt), csak te látod őt. Becserkészed. Súlytásra emeled a bunkódat. Vársz, hogy áldozatod felvegye a legjobb pozíciót. Már éppen ütnél, amikor megpillantasz a fején egy RENDŐRSAPKÁT!!! Bunkódat ijedten a hátad mögé rejted, és magadra öltöd legidétlenebb vigyorodat. Ekkor végre fény vetődig az idegenre, és kiderül: ez nem rendőr, hanem ADÓSZEDŐ! Átkozod magad a hülyeségedért, amiért nem ütöttél... de most már késő... ő is észrevett téged. Most már te is barátságtalanabbul veszed szemügyre: a jövevény külseje középszerű... vagy talán egy kicsit rondább... két gülü szem, egy száj, két fül, három szál haj (igaz, ebből kettő meglehetősen viseltes). Rájössz, hogy itt csak az segíthet, ha kedves vagy vele, így hát már éppen mosolyra húznád a szád, ám ő megelőz és ő húzza... na neeem, nem mosolyra a száját, hanem elő a jegyzettömbjét.
- Jó napot! - mondja szigorúan
- Ha ez magának jó, hát boldogítson másokat!
- Na de kérem, így kell fogadni egy adószedőt?!
- Igaza van! Tényleg nem így kellett volna, fogadnom, hanem egy gránátalmavetővel a kezemben!!!
- Nocsak, nocsak. Hatóság elleni erőszak?
- Hatóság? Maga? Na ne röhögtessen!
- Ejnye-ejnye. Hát így kell fogadni egy kedves adószedőt?
- Kedveset?
- Na hallja! Mondtam én magának valami rosszat is?
- Még nem. De majd fog!
- Az már egy más kérdés. Itt mi most nem jövendőt jósolunk, kérem.
- Mit kér?
- Kérem?
- Hm. Akkor mit óhajt?
- Ja, hogy maga ilyen kedves, úri fiú! Hát mé' nem ezzel kezdte! Máshol sajnos sokkal zordabban fogadják a magamfajta egyszerű hivatalnokot, de hát kérem, nekem is meg kell élnem valami tisztességtelen munkából, elvégre emberek vagyunk, vagy mi a fene! - és miközben ezeket mondta, kényelmesen leheveredett a legszebb bundádra és rágyújtott az utolsó Havannádra.
- Na de ilyet! ÉN NEM KÍNÁLTAM HELLYEL!!!
- Na, kedves, ne izgassa úgy föl magát! Az árthat! És ha magával itt történne valami, ki fog fizetni? He! Ja, tudom, hogy nem kínált hellyel, sőt azt is tudom, hogy ilyen gondolat még csak átutazóban sem fordult meg a fejében, ezért hát utólagos engedelmével önkiszolgáltam magam.
- Na de kérem!
- Ne hápogjon itt nekem kedves Büdi Lili, ha kérhetem! Térjünk rá jövetelem tárgyára. Én ama nemes okból kifolyólag vagyok itt, hogy befolyassam a zsákomba a maga hosszú lefolyású adótartozásait.
- De hisz nekem nincs is hátralékom! Én mindig fizettem mindenkinek!
- Hm. Nekem még nem!
- Magának miért kellett volna?
- Hát tudja van két gyerekem... meg aztán adószedő vagyok, mint azt bizonyára már voltam olyan kedves említeni önnek. - mivel ekkorra tövig szívta a Havannádat, még mintegy mellékesen megkérdezte - Nincs véletlenül még egy ilyen vacakja?
- Na ez már tényleg hallatlan! Leül a legszebb bőrömre, elszívja a Havannámat! És még egyet akar szívni, ugye?
- Igen! - felelte mohón.
- Hát fog is! De akkorát ám, mint a ház!
- Na az majd elválik. - mondta sötéten, mivel még az ő kicsi hivatalnok-agya is megértette a finom célzást - Szóval akkor jön nekem a kapuadóval!
- Kapuadó? Ember, maga nincs észnél! Olyan lyukas ez a barlang, mint a fogai! Itt aztán egyetlen kapu sincs, ami után adóztathatna.
- Hm. Akkor kell a füstadó!
- Nem azért, de hol lát itt füstöt?
- Hát ott a tűz helyén! - és tényleg, szegény, póruljárt tűz veszettül füstölgött magában.
- Hááát... ez nem éri! Most jut eszembe, még be sem vezették a füstadót!!!
- Hű, erre nem is gondoltam. - mondta szomorúan - Ez esetben ajánlom magam! Sok mindenre jó vagyok ám! Itt a névjegyem - és elővette a névjegyét, egy 20x20-as kőtáblát, amit, miközben át akarta nyújtani neked, sikeresen a lábadra ejtett.
- Tudja, mit - mondtad dühösen - MENJEN A FENÉBE, amíg szépen üvöltözöm, mert ha tényleg dühbe jövök, egy lábelővel többem lesz! Ja, és ennek a lábelőnek 3 szál haja lesz... Egyébként is, adószedőt úgysem vertem még! - tetted hozzá boldogan.
Erre ő úgy megijedt, hogy eltűnt egy pillanat alatt, csak egy kisebb porfelhőt hagyott maga mögött. A biztonság kedvéért még utána hajítottad a névjegyét, ami sikeresen fejbe is találta a szerencsétlent. Ezután már őszinte elismeréssel néztél utána: ilyen sebességgel még nem láttál embert futni!
Irta: BSi <bsi@hosember.hu>

Hősöd mostanában tűzcsiholást tanul. Ha majd tud már tüzet gyújtani, sokkal finomabb ételeket tud készíteni magának, ezért minden nap, amikor eszik, eggyel nő a jókedve. Még 1 lecke van hátra.

A hősöd ma már volt a sámánnál tanulni. A következő leckét csak holnap tanulhatja meg (még a sámán se ér rá folyton a te hősöddel foglalkozni!)
Válaszd ki azt a levelet, amit el szeretnél olvasni, majd kattints a 'Levél olvasása' gombra! Ha két héten belül nem olvasod el a leveleidet, törölni fogom őket!

Mosómesi (hősnév: Sea summer sun2020. december 13., 11:24:33
Tudja valaki egy hősnek mennyinek kell lenni a súlyának?
(Gyönyörű fogalmagás😂)

Girlcat😺 (hősnév: Az igazi Girlcat2020. december 13., 11:09:58
Köszi a segítséget Kócostol :)
Most már volt 3 élelmem

Girlcat😺 (hősnév: Fluffy pink unicorn2020. december 12., 19:09:25
Amugy ha lesz lehetőség az én hősöm ki akarja elvenni?:)

Vagy amugy a lány hősök is megkérhetik a fiuk kezét?

Girlcat😺 (hősnév: Fluffy pink unicorn2020. december 12., 19:08:26
Találtam 2 gyakorihoz hasonló oldalt
Az egyik a hoxa.hu a másik nem magyar a yahoo/answers
Már ki is irtam angolul egy kérdést :D


Amugy ha kesz

Girlcat😺 (hősnév: Az igazi Girlcat2020. december 12., 11:15:28
Feltámasztottam,majd irok levelet hátha Apukád vagy Flávika elolvassa☺

Girlcat😺 (hősnév: Az igazi Girlcat2020. december 12., 11:10:50
Van egy kis gond...
A gyakgyik meghalt

Titkos felhasználó (hősnév: Banán2020. december 12., 11:09:11
Én már tudom ki lesz a feleségem csak addig el ne vegye más :)

Kócostól (hősnév: Rädda Barnen2020. december 11., 21:27:42
Na a kérdés, hogy ki kinek lesz a felesége (mármint a hősembereink házasodnak). Az én hősöm az egyetlen fiú meg Gyakgyik? Tényleg, Gyakgyiket szoktátok látogatni?

Kócostól (hősnév: Maryke2020. december 11., 21:25:43
"Az igazi Girlcat" nevü hősnek adtam újabb 99 buznyákot.

Majd, ha tudtok bunköt faragni, akkor a többi hősnek is tudok adni.

Kócostól (hősnév: Rädda Barnen2020. december 11., 21:20:35
Nem tudom, hogy automatikusan minden nap növekszik egyet vagy, ha a Sámánhoz mész.

Azért ennyi buznyák, mert a két hősömmel kértem 3 adag vizet meg kaját és fejenként 99 buznyákot ajánlottam fel érte.

Most megyek, adok Nektek buznyákot.amúgy mizuuuuu?

Mosómesi (hősnév: Sea summer sun2020. december 11., 18:35:12
Ja most már elolvastam☺
Csak azt nem tudom hogy a bölcsességem hogy növelhetem 100ra😕

Mosómesi (hősnév: Sea summer sun2020. december 11., 18:28:12
Hogy lehet férje a hősöknek?

Girlcat😺 (hősnév: Fluffy pink unicorn2020. december 10., 21:11:15
Ja igen,amugy
Maryke,a hősöd férje ...:D

Amugy Mosómesinek irtam már privátban úgyhogy ha gondoljátok nektek is megadom "az igazi girlcat" jelszavát és együtt gondozhatjuk 😉

Mosómesi (hősnév: Az igazi Girlcat2020. december 10., 21:08:53
Ezt most nem tudom hogy csináltam de rámentem hogy kölcsönzök egy bunkót,bejött a bank és lett 79 buznyákom :D

Girlcat😺 (hősnév: Az igazi Girlcat2020. december 10., 12:27:12
Ó igen Kócostol,látam csak azt írta ki hogy nincs elég élelmem hogy segítsek :(
A leveledre holnap válaszolok,csak Lili is írt ,neki válaszoltam és csak 1szer lehet irni egy nap

Kócostól (hősnév: Maryke2020. december 10., 11:12:34
Girlcat, van egy meglepi, sokbuznyákhoz jut most a hősembered.

Girlcat😺 (hősnév: Az igazi Girlcat2020. december 9., 13:45:45
Én ma már akartam küldeni egy levelet neked de nem emlékszem elküldtem e vagy csak akartam :)

Kócostól (hősnév: Maryke2020. december 8., 06:10:52
Február 24-én van a hősemberem, Maryke szülinapja, 14 éves lesz. Most 13 éves.
Arra gondoltam, hogy majd aznap online bulizhatnak itt a hősemberek.

Addigra Maryme is 79 kg lesz.

Kócostól (hősnév: Maryke2020. december 8., 06:00:59
Ha megtanult olvasni, akkor lesz majd a vadászni küldés meg esőtámcos gombok alatt olyan gomb is, hogy küldök egy levelet valamyik hősnek.

Ha férjhez megy a hősembered, akkor olyan gomb is lesz, hogy küldök egy levelet a férjemnek.

Girlcat😺 (hősnév: Az igazi Girlcat2020. december 7., 22:12:28
Éppen olvasni
És akkor megjelenik egy lehetőség?
Gondolom..

Kócostól (hősnév: Rädda Barnen2020. december 7., 13:04:55
A Röfin meglepődtem.

Akkor tud írni a hősöd nás hősöknek, ha megtanult olvasni. Most mit tanul a hősöd?

Girlcat😺 (hősnév: Az igazi Girlcat2020. december 7., 09:17:37
Én gondoltam hogy a banán nyer❤❤❤

Amúgy hogy lehet levelet írni más hősöknek?

Kócostól (hősnév: Maryke2020. december 6., 19:31:35
Boldog Mikit!

Ki nyer az Álarcosban szerintetek?

Girlcat😺 (hősnév: Az igazi Girlcat2020. december 6., 13:14:52
Hali!
Ja ,igaz.😑

Boldog Mikit mindenkinek !😁🎅

Kócostól (hősnév: Rädda Barnen2020. december 5., 22:47:35
Girlcat, azt, hogy írtad, hogy részvéted, mert, hogy haláleset volt a családban.

Kócostól (hősnév: Rädda Barnen2020. december 5., 22:45:40
Micimackó elveszett mézének megkeresése
Elhatároztad, hogy megkeresed Micimackó elveszett mézét. Csomagoltál magadnak enni és innivalót és elindultán nagy utadra, hogy megtaláld azt a híres elveszett mézet... Már ötödik hete kerested és kérdezősködtél utána mindenfelé, mikor is találkoztál Milnével:
- Hát te ki vagy? - kérdezte
- Rädda Barnen. Azért jöttem, hogy megtaláljam Micimackó elveszett mézét!
- Tényleg? Érdekes.
- Bizony! Nem tud róla véletlenül valamit?
- Hát épp ez az érdekes az egészben.
- Mi?
- Hogy semmit sem tudok róla.
- Áá, nincs abban semmi különös. Eddig még senki sem tudott segíteni, pedig már magát Micimackót is megkérdeztem.
- Hm. Tényleg érdekes. És mit mondott?
- Azt hogy neki nincs is elveszett méze!
- Erre te?
- Természetesen nem hittem neki. Biztos van elveszett méze.
- Mégis, miből gondolod?
- Neki mindene van! Miért ne lenne elveszett méze?!
- Mert nincs!
- Miért olyan biztos ebben?
- Mert én írtam!
- Micsoda?
- Én írtam a Micimackót! Ha valaki, akkor én biztosan tudom, hogy van-e elveszett méze. És én tudom, hogy nincs. Azért köszönöm, hogy ennyi időt fordítottál rá, hogy megtaláld a nemlétező elveszett mézet.
- Szerintem Ön is csak elfelejtette. - mondod immár kevés meggyőződéssel.
- Az kizárt. Azért köszönök mindent! Viszlát!
- Viszlát. - mondod lelombozva. Szóval hiába tetted meg ezt a hosszú utat, hiába kérezősködtél mindenfelé. Mégiscsak jó volt a kezdeti megérzésed, hogy nincs is elveszett méz...

Girlcat😺 (hősnév: Az igazi Girlcat2020. december 5., 20:02:26

Az igazi Girlcat
Született: 2020. október 23.
(fehérbőrű, barna hajú, kék szemű nő)
Mai datum: 2020. december 5.
Előző látogatás: 2020. december 5. 19:55
Bölcsesség: 48
Súly: 51 kg
Banki egyenleg: 0 Buznyák
Majd 4 nap múlva lesz jóváírva a 4%-os kamat Az igazi Girlcat
Jókedv: Az igazi Girlcat jókedve(56)
Ital: Az igazi Girlcat ennyi itallal rendelkezik(11)
Élelem: Az igazi Girlcat ennyi élelemmel rendelkezik(1)


Szomorúfűz felvidítása
Egyszer jámboran sétálsz megszokott ösvényeden hazafelé és szidod az útépítőket, mert azok a hülye kövek veszettül szúrják a talpadat. De végül unalmadban -mint ilyenkor mindig- az útszéli fűszálakat kezded leltározni. éppen a kedvenc számú előtt, az ötszáznegyvenhétezerkilencszáztizenkettőnél tartasz és már magad elé képzeled az ötszáznegyvenhétezerkilencszáztizenharmadik szál gyönyörű zöld színét, akkor -de hogy miért pont ott, és miért pont akkor, gondoltad végig még évekkel később is- mintha a földből nőtt volna ki, egy fa rombolta le fűszálakkal szegélyezett ábrándjaidat. Ezzel túlnőtt minden határon. Most gondold el: a kedvenc fűszálad helyén egy fa állt; egy fa. Nem kettő, nem három, nem is egy tizenheted, hanem egy darab (méghozzá ez egy fűzfa volt - erre onnan jöttél rá, hogy olyan magas és olyan zöld volt, hogy nem láttad a tetejét). Mert én már hallottam olyat, hogy fűzfa liget, meg fűzfa erdő, meg fűzfa nyáj(?). De olyat, hogy egy fűzfa egyedül, csak úgy magában? Na -gondoltad- ha már egyszer ez idepofátlankodott, megnézed magadnak jobban. Rögtön föl is álltál, mert hason csúszva csak a fűszálakat érdemes számolni. És jól megnézted. Aztán pislogtál egy sort, és jobban megnézted. Így már láttad is. De még így is túl magasnak találtad, úgyhogy ez tényleg fűzfa kellett hogy legyen. Az ágai úgy lógtak le a rettentően tátongó pokolbeli szakadék feneketlen fertővel teli mélységébe, mint döglött denevér a magasfeszültségű vezetékről. Kevésbé költőien mondva úgy el volt kenődve, mint étcsoki a padlószőnyegben. Szóval lehetetlennek találtad kitakarítani a csokit(?!), ezért hoztál egy takarítógépet, de ettől sem lett vidámabb ez a buta fa. És ekkor beléd hasított a felismerés! Ááááááááá... ez fájt. De most már tudtad, ez nem akármilyen fűz, mert ez nem gyöngyöt fűz, hanem szomorút. Szóval szomorúfűz. Örült a fejed nagyon. Csakhogy ettől még letargikusabb állapotba került ez a fűz. Ezek már csak ilyenek: elkenődnek más boldogságán. Úgy látszik depressziós. És ha ez így van, akkor megtudhatod tőle a jövődet, elvégre a jós az jós. Nem kell feltétlenül tenyérjós, vagy madárjós, jó lesz a depresszi-jós is. Meg is kérted, hogy mondja el, mi vár rád a jövőben? De a hülyeségedtől megint lejjebb nőtt a szakadék felé. Úgy tűnik ezt a fát nem lehet megmenteni a zseniális Az igazi Girlcat-féle taktikákkal. Ez így mindjárt kimúlik, ha nem vidítod föl valahogy. Ennek a fele sem tréfa. Márpedig ha így van, akkor gyerünk! Rákezdtél kántálni, hogy:
- Felese... ó felese.... ó hogy jajde feleseeeeee...
eseeeee... veseeeee.... meseeeee... feeeeleseee... feleeese!
De nem nevetett! Sőt! Nőtt vagy 10 centit lefelé. Ez így nem megy! Hála(???) neked, már csak fél méter és a fűz öngyilkot követ el (a hülye! miért nem jogokat követel?). És ekkor eszedbe jut a megoldás, amire csak te lehetsz képes: odaállsz a szakadék szélére és mindenféle infantilis tréfát követsz el (olyanokat, mint a szellemileg visszamaradott kétéves és harminchétnapos bölcsödések). Szóval hibát hibára halmozol. De hát ez a lényeg! Miután eleget hibáztál, a nagy halomtól nem képes lenőni a fűz, szóval happy end. A fűzfa nagyon hálálkodott neked és kárpótlásul adott neked egy zacskó fűmagot, hogy ültesd el a helyett, amire ránőtt. Boldogan mentél haza... vacsi után elnassolgattad a magokat, desszertnek még a zacsit is letuszkoltad (aminek darabjait még napokkal később is bogarásztad a fogaid közül). Azóta akárhányszor a fűzfához érsz, vidáman fölpattansz az útról, végignézel a fán, és akkor mindig eszedbe jut: te egy zseni vagy! De milyen kár, hogy nem tudtad a fűszálat pótolni. Aztán visszahasalsz a kövekre, azaz ismét áttérsz fűszámláló üzemmódba és átszellemülten folytatod a leltározást: ötszáznegyvenhétezerkilemcszáztizennégy, ötszáznegyvenhétezerkilemcszáztizenöt, ötszáznegyvenhétezerkilemcszáztizenhat...
Irta: Zsoma <zsoma@hosember.hu>

Egyetlened szellemet akar idézni... veszélyes mulatság! Még 5 lecke van hátra.

Sajnos Az igazi Girlcat bunkóját ellopták, így hát amíg nem tud szerezni magának valohannan egy végleges bunkót, vadászni sem tud menni. Ha nem tudsz valahonnan hamarosan szerezni egy bunkót, kölcsönöznöd kell egy kincstárit, de ennek elég borsos ára van: egy Buznyák naponta! Ha kölcsönözni akarsz egyet, kattints a bunkókölcsönzésre.
A hősöd ma már volt a sámánnál tanulni. A következő leckét csak holnap tanulhatja meg (még a sámán se ér rá folyton a te hősöddel foglalkozni!)


Fogyókúrázni szeretnék napon keresztül!


Elhatároztam, dolgozni fogok napon keresztül!


Mutasd meg nekem újra tartozó szöveget!


Copyright © 1997-2004 Bóna (BSi) Barnabás Hosemberképzo Version 4.3.8
Minden jog fenntartva. All rights reserved.1

Girlcat😺 (hősnév: Fluffy pink unicorn2020. december 4., 14:57:21
Gábpr,nekem volt hogy 1 nap alatt feléledt,vagy csak 2. Nap,de nem sok idő
Kócostol amugy mit köszönsz?😀
Mindenesetre szívesen😉

Gábor (hősnév: Focus2020. december 3., 10:43:03
Sziasztok, kicsit túlzásba vittem a fogyókúrát. A feltámasztás mennyi időt szokott igénybevenni?

Kócostól (hősnév: Rädda Barnen2020. december 3., 04:48:04
Időgép építése
Egyik reggel roppant álmos vagy még ébredés után is, csak nehezen tudsz kikászálódni prémekből megvetett pihe-puha ágyikódból, de itt az új nap és neked bizony rengeteg dolgod van. Azon tűnődsz, hogy mégis miként tudnál tovább aludni, amikor is fenomenális goldolat pattan ki az agyadból: vissza kellene utazni az időben tegnap estére és akkor elölről kezdhetnéd a durmolást. Teljesen fellelkesülve azonnal neki is látsz a feladatnak. Gallyakat, állatbőröket, madártollakat, csontokat és köveket szedsz össze alkatrésznek és úgy tervezed, hogy az energiát majd egy mókuskerékben rohangáló kisegér szolgáltatja majd. Egész álló nap a nagyszerű szerkezeten dolgozol, sőt már az éjszaka nagy része is eltelik mire végre sikerül befejezni az időgépet. Hihetetlenül fáradt vagy, de nem bírod megállni, hogy azonnal ki ne próbáld művedet. Rányávogsz az egérre, aki azonnal futásnak ered. Számításaid szerint százszor kell körbefordulnia a mókuskeréknek, hogy felhalmozódjon a megfelelő energiamennyiség. Számolni kezdesz: 1, 2, 3, 4, 5... 84, 85, 86... úgy érzed nem bírod nyitva tartani a szemed... 95, 96, 97, 98, hhrrr, phuu, hhrrr... Hirtelen valami zajt hallasz... 99, 100! Fáradtan megrántod a kart és elindulsz mesébe illő utadon az időn keresztül...
- Hahó szomszéd! - kiált valaki a barlangod előtt.
Előmászol a szerkezetből és döbbenten veszed észre, hogy fényes nappal van. "Talán késő délutánig jutottam vissza az időben és nemsokára leszáll az est" - gondoltad reménykedve.
- Jó reggelt! Tegnap ki sem dugta az orrát a barlangjából, így gondoltam megnézem mit csinál.
Reggel?!! Ez nem lehet igaz! Hát ezért dolgoztál egész álló nap? Dühösen rugdalod szét a barlang talajába rajzolt terveket.
- Hát ez meg mi a nyolclábú szárnyascsiga? - kérdezi megrökönyödve a szomszéd.
- Időgép. De nem működik... - válaszolod teljesen lelombozódva, majd némi töprengés után hozzáteszed:
- Legalábbis az időben visszafelé nem, de előre remekül lehet vele utazni. Tegnapelőtt éjszaka ültem bele és ma reggel szálltam ki belőle...

Kócostól (hősnév: Rädda Barnen2020. december 3., 04:46:28
Észrevettétek, hogy, amikor beléptek a hősemberetekhez, hó van ott?

Kócostól (hősnév: Maryke2020. december 3., 04:45:13
Girlcat, nagyon szépen köszönöm!

Büdi Lili (hősnév: Büdi Lili2020. december 2., 17:39:24
Mosómesi, szia!

A Legényfogó lepény az finom.

Lesz majd olyan lecke amit tanulhat, a rendszer majd auomatikusan felajánlja a többi tanulnivaló mellett.

Mosómesi (hősnév: Sea summer sun2020. december 2., 15:19:01
Hello!
Mostanában mindenki eltűnt,Lili,Flávika 😕
De csak jönnek egyszer

"Én" szívesen leszek feleséged csak ezt nem tudom hogy kell meg kell tanulni lepényt sütni?

Taímás (hősnév: Tomboló Thomasz2020. november 29., 20:23:44
Sziasztok !Társat keresek.A játékba ha valaki szeretne lenni a társam:)

[ << ] [ 8 ] [ 7 ] [ 6 ] [ 5 ] [ 4 ] < 3 > [ 2 ] [ 1 ] [ >> ]

 

Hősemberképző - Kerekasztal Version 4.2.8
Copyright © 1999-2002 Bóna (BSi) Barnabás
All rights reserved