Kerekasztal


[ Írni szeretnék a Kerekasztalba... ]

[ Archívum böngészése ]

[ << ] [ 7 ] [ 6 ] [ 5 ] [ 4 ] [ 3 ] < 2 > [ 1 ] [ >> ]

Én (hősnév: Maryke2018. július 11., 12:59:05
Elhagyott a férjem. Most fogyókúrázok, még négy nap hátravan az első diétámból, utána folytatom, amíg karcsú nem leszek és akkor új hapit fogok magamnak. Addig is vígasztal a tudat, hogy teljesítettem egy küldetést ma. :)

Micimackó elveszett mézének megkeresése
Elhatároztad, hogy megkeresed Micimackó elveszett mézét. Csomagoltál magadnak enni és innivalót és elindultán nagy utadra, hogy megtaláld azt a híres elveszett mézet... Már ötödik hete kerested és kérdezősködtél utána mindenfelé, mikor is találkoztál Milnével:
- Hát te ki vagy? - kérdezte
- Maryke. Azért jöttem, hogy megtaláljam Micimackó elveszett mézét!
- Tényleg? Érdekes.
- Bizony! Nem tud róla véletlenül valamit?
- Hát épp ez az érdekes az egészben.
- Mi?
- Hogy semmit sem tudok róla.
- Áá, nincs abban semmi különös. Eddig még senki sem tudott segíteni, pedig már magát Micimackót is megkérdeztem.
- Hm. Tényleg érdekes. És mit mondott?
- Azt hogy neki nincs is elveszett méze!
- Erre te?
- Természetesen nem hittem neki. Biztos van elveszett méze.
- Mégis, miből gondolod?
- Neki mindene van! Miért ne lenne elveszett méze?!
- Mert nincs!
- Miért olyan biztos ebben?
- Mert én írtam!
- Micsoda?
- Én írtam a Micimackót! Ha valaki, akkor én biztosan tudom, hogy van-e elveszett méze. És én tudom, hogy nincs. Azért köszönöm, hogy ennyi időt fordítottál rá, hogy megtaláld a nemlétező elveszett mézet.
- Szerintem Ön is csak elfelejtette. - mondod immár kevés meggyőződéssel.
- Az kizárt. Azért köszönök mindent! Viszlát!
- Viszlát. - mondod lelombozva. Szóval hiába tetted meg ezt a hosszú utat, hiába kérezősködtél mindenfelé. Mégiscsak jó volt a kezdeti megérzésed, hogy nincs is elveszett méz...

Tomi (hősnév: PunK 192018. június 17., 15:28:06
Sziasztok kedves hőstársak! Így 9 hosszú év kihagyás után jó ismét köztetek lenni :) Azóta sok minden megváltozott, én is, ti is, de remélem ez is előnyünkre válik. :) Kell még pár nap, hogy összeszedjem magam, tele legyen az éléskamra, és újra megszokjam a majdnem elfeledett barlangomat. Ezután is szívesen segítek, idősebbeknek és újaknak, ha valami kell, kérdésetek, kérésetek van, nyugodtan forduljatok hozzám ezután is :) Legyen szép napotok és jó vadászatot :) Tomi

Paramedic (hősnév: Paramedic2018. május 29., 19:08:54
Sokféle naplopó létezik. Nézzük először a legegyszerűbbet! A hősember, aki ül a barlangja előtt és nem csinál semmit. Ő a közönséges naplopó.
Aztán már láttam bolond Nap lopót is, amikor Kerekségben kóboroltam. A sötét erdőben, a fák koronái között betűzött a napsugár. Egy hősember a tenyerébe zárta a fehér sugarakat, aztán elfutott velük. Kérdeztem mit csinál? Azt mondta, hogy lopja a Napot a barlangjába, mert ott sötét van.
Aztán az is nap lopás, ha az egyik galaxis napot lop a másiktól. Ilyenkor, hiába állítjátok be a távcsöveteken a koordinátákat, a napoknak csak hűlt helyét találjátok.
Szóval többféle naplopás létezik, de a legszebb történetet Idő Nagy Úr mesélte nekem.

„Egyszer éjszaka nagy zajra ébredtem – mesélte Idő Nagy Úr. – Először azt hittem, megint a szökőév, de aztán láttam, hogy abból a teremből, ahol a napokat őrzöm, egy asszony szalad kifelé, a karjaiban napokat tartva.
–Mit csinálsz Te Asszony? – kérdeztem – Hová viszed azokat a napokat?
Az Asszony remegve állt, ijedtében még néhány napot is elejtett, annyira rárivalltam.
– Csak a Hősuramnak viszem – dadogta.
– Minek a Te Uradnak lopott nap?
– Hát az úgy történt, hogy a férjem kölcsönkért, és hogy megadja a kölcsönkért buznyákokat, a kőbányában kell dolgoznia. Éjjel és nappal. Éjjel és nappal. Állandóan. De nekem hiányzik, hogy vele legyek! Ezért elmentem a kőbányába, de nem engedték el. Ott állt az őr a bunkósbotjával, és nem engedte. Azt mondta, az övé a férjem összes napja. És akkor elhatároztam, hogy napokat lopok, hogy a Kedvesemmel együtt tölthessem azokat.”

Akár hiszitek, akár nem, az a mogorva, kegyetlen Idő Nagy Úr annyira megsajnálta az Asszonyt, hogy hagyta, hogy elmenjen: legyen az a lopott idő az övék.
Én sem tudom elítélni ezt az asszonyt! Hála istennek, Matabi szerelmem mindig velem van. De ha a sors úgy hozná, én is vállalnám, hogy napot lopjak neki, magunknak. Sőt minden hősasszonyt erre bíztatok, lopjon a Kedvesének, Szerelmének, Férjének napot!

Évi (hősnév: Bugyogó2018. május 9., 14:35:28
Bugyogó feleséget keres!

Évi (hősnév: Rózsaszál2018. május 9., 14:34:05
Rózsaszál férjet keres!

Denisszia (hősnév: denisszy2018. április 23., 14:03:24
Újból szingli a hős asszony. Valaki házasodni szeretne?

Angele (hősnév: Angele2018. április 2., 20:41:32
Vártam mára pár locsolót
Bár nem így gondoltam..
Vizestömlővel jöttek felém,
Mert a húst odapiritottam.

anderword (hősnév: anderword2018. április 1., 11:24:41
Áldott húsvétot mindenkinek

HÁH Admin (hősnév: Matabi2018. március 16., 22:17:40

**Logen Maider (hősnév: Logen Maider)!


A kíváncsiság kedvéért..

Az Örökbefogadásod lezárult, az Árva kiutalásra került számodra.

Nem tartozol az (jelenlegi) Örökbefogadók közé!

Amúgy nem egy automata program gondozza az Árvákat, hanem a HÁH Gondozó(k)!

Logen Maider (hősnév: Logen Maider2018. március 14., 22:05:12

A kíváncsiság kedvért?

Mennyi hőst fogadnak havonta örökbe?
És még is miféle önös érdekre lehetne szert tenni egy hős örökbefogadásával?
Hiszen semmilyen komolyabb funkciója nincs az egész oldalnak.

Bocsi én nem szoktam igazán hozzászólni azonban most muszáj volt :-) Mert nem értek semmit. Egy funkció szegény oldalon hogy lehet profitálni egy pozitív dologból? Hiszen ha valaki őrökbe fogad egy hőst az csak jó dolog. Amúgy meg egy automata programozás gondozza őket, szinten tartja és kész.

HÁH Admin (hősnév: Matabi2018. március 14., 13:17:09

**Örökbefogadók!

Nem győzöm hangsúlyozni..

A teljesség kedvéért:

Aki azon célból tart igényt egy egy Árvára, hogy önös érdekből hasznot húz belőle

- Minden örökbefogadása semmissé fog válni!

Beleértve a jelenlegi igényét is!

csibész (hősnév: csibész2018. március 12., 22:55:56
Tested már fagy járja át,
zsibbadnak porcikáid.
Szíved azonban nem adta fel,
Ha már csak lassabban is, de reménnyel dobban.
Jön majd egy hős, aki megolvasztja a jeget, ami rabul ejtette tested,
és megfogja kezed. Karjaiba vesz gyengéden,
s megcsókol.
Eme édes csóktól minden porcikád élettel telik meg,
szemed kinyílik, arcodon pedig mosoly ragyog.
Boldog leszel végre, boldog.

szeretettel Caerina és csibész

Kisangyal (hősnév: Kisangyal2018. március 11., 22:26:36
Szívem hiába vár,
Testem meg rinyál,
Én már úgy látom,
Bezárt a bazár.


csibész (hősnév: csibész2018. március 1., 17:53:15

A hirtelen jött hideg és havazás miatt a postások is kicsit késve, azonban biztosan szállították a véseteket célba. Már csak a vésetek biztonságos célba juttatása végett sem rohantak a még sürgősebb kézbesítésre szoruló postázandó cuccokkal sem. Mivel a hideg miatt még a gyorsan romló, bomló küldemények sem voltak veszélyben.

Egy enyhébb napon kopogtatás hallatszott csibész és Caerina otthonán. Az ajtó, amit Caerina nyitott ki, mint mindig, hatalmas dörgedelemmel tárult ki. A kékké fagyott postást azonnal behívta egy tányér forró, meleg levesre, és a tűz mellé ültette melegedni. Ahol csibész éppen tüzeskedett. Mivel már késő volt, szállással és vacsorával is ellátták a postást. Másnap melegebb öltözettel és meleg étellel indult útjára.

„Oh jaj nekem, hova megyek én” -jutott eszébe, majd hirtelen visszafordult és kopogtatott. „Elnézést elnézést, kedves csibész és Caerina, hiszen épp a lényeget majd’ elfelejtettem: át adni a vésetet.”

A véset átvétele után Caerina csibészhez bújt szerelmesen és hangosan olvasni kezdett. „Oh, szívem, hiszen ezt Matabi és Paramedic véste! Sikeresen hazaértek, bár útjuk kalandos volt. Kalandjuk során kincset is leltek: az elveszettnek hitt mézet.”- mindez kiderült a vésetből.

A lényeg hogy hősiesen hazaértek. A történetből kiderült: szerelmük számukra a legdrágább kincs.

Paramedic (hősnév: Paramedic2018. február 25., 12:10:02
Végre itthon! Elég hosszan tartott, amíg hazatértünk, de most már itthon vagyunk.

Mielőtt bármit is mesélnék, kedves Caerina, és kedves Csibész, szeretném megköszönni a vendéglátást, a meleg fogadtatást. Nem tudtam előbb ezt megtenni, mert mint írtam most értünk csak vissza a barlangba, és most tudtam e vésetet elkészíteni.

Hogy merre jártunk ilyen sokáig? Nos, nagyon izgalmas volt. Az úgy történt, hogy hazafelé elég nagy hó esett. Még Nevesincs mamutnak is a térdéig ért. Gázolt a nagy, friss, puha hóban. Matabival szőrmékbe burkolózva ültünk a hátán és élveztük az utazást. Egyszer csak Nevesincs rálépett a hó alatt egy kőre, és térdre rogyott. Ha egy mamut térdre bukik, az bizony kisebb földrengéssel jár, és ez most is így volt, lavinát zúdított a völgybe.

A rázkódástól elpattant a kötél, és a Nevesincshez rögzített hordók leestek. Az egyik pedig legurult a völgybe, a lavina után. Ez nem akármilyen hordó volt. Ez egy régi tölgyfa hordó volt. Kedvesem ebben készítette a legkülönlegesebb söreit. Nem tétováztunk, elindultunk a hordó után. Könnyű volt követni, ott volt a nyoma a hóban. Legalábbis egy darabig. A nyomok a völgy aljára vezettek, ott aztán eltűntek a mély hóban.

Mit volt mit tenni, úgy döntöttünk megvárjuk, amíg elolvad a hó. Előrelátó, gondoskodó Egyetlenem mindenre gondolt, így csak keresni kellett egy barlangot, ahol megvárhatjuk a melegebb napokat.Találtunk is egy nagyon kellemes helyet, nagyon szép napok voltak....

Ahogy elolvadt a hó, a hordó is meglett. De nem fogjátok elhinni! Ott volt mellette egy másik is. Csak álltunk álmélkodva. Ilyen nincs! A hősemberek között talán igen, hogy egyszer csak szembe jön az igazi, na de hogy hordó a hordóját? Az idegen hordóra rá volt írva, hogy MM. Biztos így hívják a tulajdonosát-gondoltuk.

Kinyitottuk. Méz volt benne. MÉZ!!! Mit jelent ez? Na? Várok egy kicsit. Látom már, hogy sokak szemében megcsillant a felismerés. Várok még egy kicsit...........................................................................................................................................................................Igennnn!

Micimackó elveszett méze!!

Mégis megtaláltuk! Mégiscsak létezik!

Hazahoztuk a barlangunkba, és az összes mézet meg fogjuk enni! Alig várom már a mézes heteket!

Mi ebből a történetből a tanulság? Ha hiszed, hogy létezik Micimackó elveszett méze, akkor keresd meg! És ne higgy senkinek, aki ennek ellenkezőjét állítja..:)


csibész (hősnév: csibész2018. január 28., 14:04:50
csibész és Caerina megköszönték a kellemes társaságot a finom sőrt amiből 1 hordónyit megkaptak ajándékba a másik bizony ki ürült így azt csibész és carina megpakolták finomságokkal. Ezen kivül kaptak egy egy hatalmas batyut
ehhez azonban már barkácsolni kellet valami vontatható alkalmatosságot a mammut után. Mivel Matabi és csibész is legény volt a talpán fogva a mindenféle célokra alkalmas bunkót és kőbaltát gyorsan ősze tákoltak valamit a mamut útán.

Hihetetlen hogy ezekkel a kezdetleges szerszámokkal atomrakétát is képesek voltak épiteni a hősemberek. A hős csajok a kisebb ágakat lombtalanodás abból lett a törzs a járgányon. Még arra is gondoltak hogy be fogjanak pár száz Szentjános bogarat villágitásnak ha netán rájuk sötétedne az úton.
Caerina megvakargata a mammur füle tövét persze ehhez fel kelet rá másznia nagyon megkedvelte ezt a mammutott amilyen hatalmas volt olyan kedves is.
Mármint a mammut volt kedves. Caerina tüneményes volt az a szó hogy kedves nem fejezte ki eléggé azt a csodálatosságot amilyennek csibész látta őt. Főkén azért hogy amikor az idegeire megy csibész még akkor is kedves hozzá és képes szeretni. Különleges nő az egyszer biztos. és 1x meg 100 is biztos.

Matabi és Paramedic a visszaúton megpihent ekkor fedezték fel az ágyast. hej nagy volt a boldogság gyorsan meg is kóstolták. na nem sokat csak egy nyalintásnyit hiszen tudták a jobol megárt a sok. Meg egyébként sem akartak a rendörtől útbaigazítást kérni hiszen már megszokták hogy ők igazitják a rendört útba és nem forditva :-) na de ezek a hősredörök már csak ilyenek állandóan eltévednek. Na de hát mit is csinálna ha 1x nincs
még bünnek nyoma se nem hogy hamva.Matabi (hősnév: Matabi2018. január 28., 12:16:02
A vendégjárásról..

Részünkről is kívánt némi előkészületet.. Nem volt elég csak az a térkép.. :)

Nyomára bukkanni Nevesincs mamutnak..
Korábban volt már útitársunk, amikor az Északi sarokra igyekeztünk - a
nagy felfedezésre! :)

Indákat fonni, amin a hátára felkapaszkodhattunk.
Más szempontból is fontos volt az az indafonás, a söröshordót remekül
lehetett vele rögzíteni.
Ez már két hordót igényelt, mert egy nem tűnt túlságosan stabilnak..
Ilyen hosszú útra semmi esetre sem választottam volna azt a görgetést.

Számolni a természet adta viszontagságokkal a visszaút alkalmával.
Ami csupa csupa izgalom, és kaland lehet. :)
A bunkók mellé így elkélt még némi szőrme, szárított füstölt hús, és
az elengedhetetlen tűzszerszámok.
Ez esetben bármilyen barlangrés lehet meleget adó menedék, főleg egy
ilyen remek társsal, a legcsodálatosabb Feleséggel! :)

Köszönjük a társaságot, az étkeket!
Az a korábban említett ágyas jól beágyazódhatott, mert nem került elő
arra a kóstolásra.. :)
Kipróbáltam volna a hősemberre ható fokmértékét, mint célba dobás..:)

Caerina (hősnév: Caerina2018. január 27., 15:16:24
A rövid bemutatkozást követően a vendégekkel az asztalhoz ültek, ahol beszélgettek. Matabi és Paramedic csatlakoztak a társasjátékhoz, közben csibész üdítővel kínálta őket. A társasjáték után Caerina tálalta a csibésszel készített vaddisznópörköltet, hozzá a pirított dödölét és a káposztasalátát.

csibész (hősnév: csibész2018. január 27., 14:41:03
Elérkezett a hétvége az idő fantasztikusan szép volt, Carina és csibész ezt kihasználva a barlang kőrül tettek vettek. Később visszahúzódtak a barlangba ahol megtálalt asztallal várták vendégeiket közben társas játékkal ütötték el az időt. Egyszer csak kopogásra lettek figyelmesek. Negyed perc múlva az ajtó dörgedelmes hangok társaságában kitárult. Matabi meg is jegyezte kéne kezdeni valamit ezzel az ajtóval. Mondta csibész tudom tudom de majd sor kerül arra is hamarosan. Időközben Caerina is ott termet csibész mellet. Bemutatkoztak egymásnak és mind a 4-en visszavonultak a barlangba. Paramedic a bunkókat letámasztotta az ajtó mellé mert hát ugyebár a hősember nem bottal jár és retiküllel. :-) ha nem bunkóval és tarisznyával.

csibész (hősnév: csibész2018. január 23., 23:59:21
Pénteken ki takarítjuk a barlangot és akkor hétvégén szabad a pálya. Térkép mellékelve. Jöhettek lóháton is vagy vad szamáron van hol elhelyezni őket. Akár strucc vagy bármilyen más hátasnak használható alkalmatosságon :-) Várunk benneteket szeretettel. csbész és Caerina

Caerina (hősnév: Caerina2018. január 22., 10:36:58
Kedves **Paramedic (hősnév:Paramedic) és **Matabi (hősnév:Matabi)!

Szeretettel várunk Benneteket csibész barlangjába.
Matabi, kíváncsian várom a sörkülönlegességed, én pedig szeretném ha megkóstolnátok a mézpálinkámat, amit ágyas áfonyával ízesítettem. Tavaly sok volt a méz, és abból főzettem.


Matabi (hősnév: Matabi2018. január 22., 09:44:30
**csibész (hősnév: csibész) & **Caerina (hősnév: Caerina)!

Köszönjük, az invitálást. Eleget is teszünk ennek, a bimbózó barátság jegyében.
Kedvesemnek még új ez a vendégesdi, rendkívül izgatott, és ettől még Édesebb tud lenni
- persze bizonyosan csak számomra. :)

Fontos kérdés: Melyikőtök barlangja lesz a lakmározás és az iszogatás színtere? :)

A sört magam viszem!
Nem, mert attól tartanék, hogy nálatok nem lenne erre megfelelő mennyiség..
Rendkívüli sörínyencségeket kísérleteztem ki, érdemes megkóstolni!
Mindegyik nyolc korsónyi mennyiségű hordóba szortírozva.
Bőséges sörivásra adhat lehetőséget.. Az én határaimat is felülmúlja..
Hogy ijedelem ne essék kizárólag egy hordónyit gurigatok el a vendéglátók barlangjáig. :)
Így **Zaka Kijózanító löttyére semmi esetre sem lesz szükség..

**Angele (hősnév: Angele)!
Örülök, hogy kimerészkedtél barlangodból, és újra sétára indulsz a nagy kerekségben. :)

Angele (hősnév: Angele2018. január 21., 16:57:09
Úgy látom, felélénkült végre a Kerekerdő, még ha csak pár napra is. :)
Nah, akkor elmegyek sétálni, körülnézek kicsit, én is nagyon régen voltam kint, meg rám is fér a testmozgás..
G.Eszti reménykedve pislog rám, remélve, hogy magammal viszem (imád a hóban hemperegni). Na jóóó, gyere!
Fejemre húzom a kifordított menyétbundát, fogom a pórázt, éééés már indulok is.

Angele

csibész (hősnév: csibész2018. január 21., 15:37:28
csibész és Caerina szeretettel várja barlangjában Matabi és Paramedic házaspárt. Sőr és egyéb falani való akad bőven, azonban ha gondolod Matabi hozhatsz egy hordót magaddal. Bár őszintén szólva nagy piálásra ne számítsatok. :-) Nem vagyunk azok a nagy ivósok :-) csak szerényen módjával fogyasztunk még a normál határokon belül. Természetesen mindenki amennyi jól esik neki aztán kitudja lehet még sert is főzünk. Hisz mi finomabb mint az ember maga főzte serje. A titkos ősi hősi recept szerint.

Jobnak látom magam is ha a balsafa kardom a fegyvertárban marad.

Matabi (hősnév: Matabi2018. január 21., 01:08:46
**csibész (hősnév: csibész)!

A párbaj részét letudottnak tekinthetjük, de nem futamodok meg előle. :)
Ez esetben kéretik kijelölni a szárnysegédeket, a napot, a helyet és az időt!

Addig is a hátralévő perceket szerelmemmel, az álomnővel tölteném, aki egyben a feleségem is..

De! Akad a barlangban pár hordó jóféle sör is, melynek az aljáig is csapolhatunk.. Kedveseink kíséretében. :)

Caerina (hősnév: Caerina2018. január 20., 20:02:35
hát okosabb dolog lenne, mintha párbajoznátok, az biztos. Szerintem is, egy vacsora mellett jobb lenne beszélgetni.

csibész (hősnév: csibész2018. január 20., 18:51:56
Caerina szívem szeretlek. Ajkadon csattan a csók. Hívjuk meg őket magunkhoz a barlangba egy vacsira mit szólsz hozzá? Esetleg a bál megrendezésén is gondolkodhatnánk szerelmem. Lassan itt az ideje annak is.

Caerina (hősnév: Caerina2018. január 20., 16:26:25
Kedves Paramedic és Matabi!

Ez az egész egy nagy félreértés. Paramedic te konkrétan gondoltál a saját Kedvesedre, csibész pedig általános igazságként írta azt, amit írt. Semmi olyan szándéka nem volt, amire gondoltatok.

Paramedic (hősnév: Paramedic2018. január 19., 13:02:51
Kedves csibész!

Bár nem nekem címezted a vésetet, mint érintett hozzászólnék a dologhoz.:) Tudom ebbe az asszonyoknak nem sok beleszólása van, de én messzemenőkig ellenzem azt a párbajt. Szó sem lehet párbajról! Még hogy bunkócsattogás hangja verje fel Kerekség végtelen csöndjét és békéjét! Különösen, ha azt mondod, erre tényleg semmi ok nincsen... Meg kell mondjam, nekem is sokszor el kellett olvasnom és értelmeznem azt az vésetet.
Nekem egyetlen egy hős létezik, és az Matabi. Szívem, lelkem az övé.

csibész (hősnév: csibész2018. január 18., 23:48:23
Matabi (hősnév: Matabi)

Szerintem félre értelmezed a dolgokat de nagyon, nagyon!

Mi bajod azzal kedves Matabi (hősnév: Matabi) ha valakit megérintenek szép szavai kedvesednek és le reagálja szintén kedves szavakkal? Nemtől függetlenűl

Olvasd el újra és újra aztán megint újra soraimat amíg meg nem érted. Olvastad azt a soromat is hogy egyet értek? Ami annyit jelent hogy helyeslem ezt a kijelentést.

És ne feled ez egy nyilvános kerek asztal és nem a barlangotok meghitt zuga :-)

Már bocs

A tőbbit meg megbezséljük egy sőt mellet :-) de tőlem párbajozhatunk is ha úgy érzed ezt kell tenned a becsület vagy ilyesmi megvédése érdekében

milyen lehet egy hőspárbaj? bunkóval zajlik? vagy csak verik a mellüket és csihi puhi :-)
Még nem volt ilyenben részem eddig Lejátszuk vagy inkább maradjunk a sőrnél? :)

Matabi (hősnév: Matabi2018. január 17., 14:24:22
**csibész (hősnév: csibész)!

Remélem nem okoz gondot, ha ezt a bensőséges hangnemet erősen rosszallónak tekintem egy feleséggel szemben, akinek férje van..

A Kedvessel eltöltött percek kizárólag rám tartoznak..!

csibész (hősnév: csibész2018. január 15., 22:41:46
Paramedic (hősnév: Paramedic)

Egyet értek.

Bárhol is légy a kedveseddel egyűtt annak az időnek amit együtt vagytok minden perce ajándék.

Paramedic (hősnév: Paramedic2018. január 15., 18:17:22
Bármilyen nagy utazásnál többet érhet egyetlen egy óra a Kedvessel a barlangban, a tűz körül...

Matabi (hősnév: Matabi.2018. január 7., 08:21:10

**csibész (hősnév: csibész)!

Öröm és ritkaság ilyen hőstársat találni.. :)

Gratulálok a vadregényes, mesés hőséletedhez!

..

csibész (hősnév: csibész2018. január 5., 01:16:10
Nálam zajlik az élet szerelemmel, egy álomnővel mesés történetekkel napról napra és megannyi élménnyel. Fiatalka még leendő asszonykám ugyan akkor szerelmünk őrökre szól. vadregényes és mesébe illő tájakon. A hosszú élet titka a szerelem a hős birodalomban. Bárrr ha ez rosszul sül el lehet az ellentéte is :-) Egy kis fantáziával többet lehet vinni ebe az egészbe mint csak pusztán gombok nyomogatása. Minden a hősökön múlik azokon a hősökön is akik a monitor előtt ülnek és nem csak nyomkodnak ha nem élnek és éltetnek.:-)

Matabi (hősnév: Matabi2018. január 4., 10:51:03

**Jano (hősnév: Gandalfka)!

Sajnos a változások, az idő hozadékai..
Ettől válik a jelen múlttá, de lehetőséget is adhat egy jobb jövőre..
A jobb attól függhet, hogy fektetünk-e bele energiát, vagy megelégszünk azzal amivé vált..

Az utolsó soroddal maximálisan egyetértek! :)

Petike (hősnév: Majomember2018. január 3., 07:22:55
Jano (hősnév: Gandalfka): jogos, én sem tudom mit jelent. :) Mindenesetre köszönöm a szép szavakat. :)

Jano (hősnév: Gandalfka2018. január 2., 22:01:53
Kedves Matabi!

Één itt vagyok. Mindig és folyamatosan. Nem is olyan messze ...
És emléxem arra a feledhetetlen időszakra, mit rengeteg írással és egyéb tevékenységgel töltöttem itt el.
Csak hát... mindig történnek változások.
Jók és rosszak egyaránt.
Hiányzik-e? Nem tudom. Talán. A pezsgés, a szárnyaló fantázia világa.
A Te passzivitásodra is emléxem, no meg a söröshordókra... és Lellikére és Angele-re éés sokakra. Tudom, hogy Te is emlékszel, és ez jó! ;)
Megvannak az írások , igaz nem bőrkötésben! ;)

Hosszú idő 10 év. És akik gondozzák a hősüket, írhatnának történeteket a kerekasztalra. Nem csak olvasni, de írni is SZUPER egy dolog tud lenni!

Gandalfka

Petike (hősnév: Majomember) Háát, ami a nagykorúságodat illeti, az ember mértékű... nem tudom egy HősEmber életében ez pontosan mit is jelent, de valóban szép kor, gondozásban is! ;)

anderword (hősnév: anderword2018. január 2., 16:52:07
BUÉK mindenkinek

Hát nagyon szomorúan olvasom hogy vanak akiknek nincs már ideje hősükre
Pedig nem egy időt rabló tevékenység. Bár igaz ami igaz elég monoton csak a gombok nyomkodása ez tény. Bár heti 1-2 alkalommal az igazán nem sok. Na persze megértem és semmi közöm hozzá

Matabi (hősnév: Matabi2018. január 2., 09:43:36

Jano (hősnév: Gandalfka)!

Bizonyosan véseted nem épp nekem címezted.. mégis válaszolok rá.. ;)

Hogy hol vannak.. akiket keresel..?

Hol vannak?

Kizárólag saját nézetemről írhatok..

A magam részéről maximális az a passzivitás..

Viszont hangozzon el a kérdés egy másik oldalról is:

Te hol vagy? :)

Petike (hősnév: Majomember2017. december 29., 09:45:10
Itt vagyok még én is, bár én meglehetősen passzív vagyok a kerekasztalon. Jövőre nagykorú leszek (2001-ben születtem). :)

Jano (hősnév: Gandalfka2017. december 28., 03:08:43
Hogy múlik az idő...

Gandalfka (Az utolsó mohikánok egyike)
Született: 2007. december 16.

Ééés hol vannak a NAGY mesemondók, kik időről időre felbukkannak?

csibész (hősnév: csibész2017. december 25., 00:53:23
♥ Áldot békés ünnepeket mindenkinek ♥

Rumci (hősnév: dárdás2017. december 23., 18:22:22
Békés és boldog karácsonyi ünnepeket kívánok minden hősgazdának és HÁH gondozónak.
Örültem hogy sok évig itt lehettem ennek vége, nincs időm a hőseimet gondozni minden jót nektek.

Paramedic (hősnév: Paramedic2017. december 22., 11:26:12
Ma van a téli napforduló napja, az igazi ünnepé, ami Kerekségben fontos lehet egy barlangban lakó hősember számára.

És milyen jó, hogy Kerekségben minden lehetséges! Odakinn a barlang előtt vastag, puha fehér hó takar mindent. Nagyon szeretem. És mélységesen, mély csönd van. A csend is olyan puha, mint a hó. Hideg az éjszaka.

Itt a barlangban viszont meleg van. Itt is csönd van, csak a tűz ropog. És finom illat érződik, az ünnepi lepény és a sülthús illata, és a fenyőágak illata.

Kell lenni pillanatoknak,amikor a hősember lelke megpihen. Talán ezért van ez az ünnep, ez a hosszú éjszaka, hogy erőt gyűjtsünk az előttünk álló napokhoz. Amikor megint hosszabbak lesznek a nappalok, és indulunk vadászni...


HÁH Admin (hősnév: Matabi2017. december 21., 02:39:08

**Rumci (hősnév: dárdás)!

Félreértések elkerülése végett: A Gondozói Jogod szűnt meg!

Egyszerű a magyarázata: NEM GONDOZTÁL! - Évek óta!

Azért, hogy a hőseid egy kattintással látogathasd, nem vagy jogosult
arra, hogy gondozó maradj!

Csak gondozók hősei élhetnek a HÁH falai között saját kollégistaként,
gondozónévhez kötötten!

A hősök 2017. február 25-én kerültek ki a HÁH-ból, és ezzel párhuzamosan
szűnt meg teljes mértékben a Gondozói Jogod is.

Arról, hogy a hőslátogatások elmaradtak, nem a HÁH okolható!

Rumci (hősnév: dárdás2017. december 21., 00:08:32
Gratulálok Matabinak kib....tok az árvaházból és meghalt az összes hősöm. Miért volt útba az a pár kari a HÁH kolisai között addig tudtam gondozni őket egy jelszóval egy oldalról egyszerűen telóról is. Köszi a jó szándékot és boldog karácsonyt kívánok!

HÁH gondozó (hősnév: gorillala2017. november 28., 09:27:37
*** MINDENKINEK!!

November hónap 30.csütörtök napján,
MEGKEZDEM,
az évi rendes eü.továbbképzésemet,
mely közel egy hónapig tart.
Sikeres vizsga után visszajövök...

KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPET KÍVÁNOK és BUÉK!!!!

csibész (hősnév: csibész2017. november 14., 00:36:14
Kedves AudreyCookie

Asszonyt már nem keresek egyenlőre. De attól persze még egy kötetlen vacsora meghívást elfogadok. Hiszen hasam szerető hős vagyok :-)

Volt asszony jelöltem azonban még időben kiderült mégsem őt kerestem. Éppen ebből kifolyólag nem is keresek most senkit. Elégé kedves volt ő számomra ha ő nem akkor senki legalább is egyenlőre.

Hát így alakult.

AudreyCookie (hősnév: AudreyCookie2017. november 11., 13:03:15
Ooo kedves csibész!

Gondozom kedves, es aktiv visszaterö a Hösemberkepzöbe, es ahogy elküldött nemregiben a samanhoz felvilagositasra, szorgalmasan tanulom a legenyfogo lepeny receptjet. Kerlek ne tantoritson el fiatal korom, remelem hamarosan meglephetlek egy finom vacsoraval.

Ahitattal,
AudreyCookie

[ << ] [ 7 ] [ 6 ] [ 5 ] [ 4 ] [ 3 ] < 2 > [ 1 ] [ >> ]

 

Hősemberképző - Kerekasztal Version 4.2.7
Copyright © 1999-2002 Bóna (BSi) Barnabás
<bsi@hosember.hu>
All rights reserved